Bio mosás, mit használtok?
Figyelt kérdés
Egyenlőre a mososzodával próbálkozom. Állítólag fakítja a színeket. Ez igaz? Melyik a legjobb bio mosási módszer? A mosódió nem vált be, szerintem nagyjából annyit tud, mintha üresen menne a mosás, csak vízzel.2017. okt. 6. 08:45
1/2 anonim válasza:
A mosószóda hosszú távon fakítja a ruhákat, nem azonnal. Én házi mosószappanból szoktam mosógélt főzni, van rengeteg recept a neten is, nekem az vált be színesekhez, a fehérekhez a mosószóda. Öblítőként sokan ecetet használnak de én nem szeretem a szagát, viszont a mosóparfümtől illatosak lettek a ruhák :)
2/2 anonim válasza:
Szia, neked azóta bevált valami? Mi próbálkozunk, használunk mosódiát, mosószódát, folttisztító sót is, de annyit ér, mint halottnak a csók... Ha van valami tipped, mi vált be neked, kérlek írd meg! :)
Öblítő helyett viszont szerintem nagyon jók a mosóparfümök (+ ecetet kell hozzáadni), az Ahimsa márkától a kasmír virág a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!