Milyen öblítőt használtok a mosáshoz? Melyiknek van a legjobb illata, ami sokáig érződik is a ruhán?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 16:01
1/8 anonim válasza:
Fehér vagy arany (pamutvirág/orchidea illatú)Lenort szoktam használni, én nagyon szeretem ezt a kettőt.
2/8 anonim válasza:
Semmilyent, mert keménnyé teszi a ruhákat és eltömíti a mosógép adagolóját. Ecettel öblítek, de különben is utálok minden mesterséges illatot.
3/8 anonim válasza:
En eddig kek coccolinot hasznaltam, most attertem a rozsaszinre. Nagyon szeretem.
4/8 anonim válasza:
Az öblítő egy párolgó vegyszer. Nem használunk.
5/8 anonim válasza:
Én a citromsárga summer lenort imádom sokaig erezni! De tescoban kaphato zold cimkés poppy oblitot szeretem.
6/8 anonim válasza:
Visszatértem a Coccolino-hoz. Bármelyik illata jó, de legjobb a sárga, zöld és kék.
7/8 anonim válasza:
Aldis Tandilt:) mindegyik illatát imádom :)
8/8 Ngabisz válasza:
Kék, illetve a sárga Lenor, ezeket használom, de próbáltam már a zöldet, a Lenor tropikalt, az is nagyon tartós,az tényleg az a kategória, amikor előveszed a régebben hordott ruhadarabokat és még minid érezni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!