Milyen időközönként mossátok le a konyhaszekrényt?
Nincs rá törvény, amikor úgy gondolom, hogy ráfér.
Ha meglátszik rajta valamilyen tevékenység, (kéznyomok, lekvárfőzés, vagy csak ráfröccsen valami) akkor akár naponta is, ha semmi baja, akkor nem mosogatom akár 2 hónapig sem.
Millió dolog van itthon a munka után, ezért akkor csinálom, amikor időm engedi és már nem tartom szépnek.
Nekem eléggé vájt szemem van a tisztaságra, előbb meglátom a koszt mint esetleg mások, de nem vagyok mániákus és nem gyártok magamnak plusz feladatokat.
Amikor eszembe jut, de tényleg, fogalmam sincs. Olyan nincs, hogy pár hétig egyáltalán ne takarítsam, de a felsőket, amik messze vannak a padlótól, sokkal ritkábban kell, kivéve, ha nem tiszta kézzel találtam megfogni...
A tetejét úgy évi egyszer, amikor épp kevés befőtt van rajta.
A konyhapultot napi többször, az vezeti a konyhatakarítást s az is a szekrények része.
Minden takarítás szemre megy, ha zavar, nekiesek. Nincs beosztva, hogy melyik nap mit meg ilyenek.
Hetente áttörlöm amikor takarítok a portörléssel együtt.
Félévente pedig kívül belül, amikor nagytakarítás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!