Vannak rajtam kívül, olyan emberek akik nem bírnak mosogatni? Elájulok a meleg víztől. L/18
a zsíros edényt nem is lehet elmosni hideg vízben...
Ha családod lesz majd megszokod, ha nem szeretnéd, hogy a férjed jól elverjen!
Akkor doki, mint már többen is írták, mert így elég szar nyarad lesz.
Attól h hideg vízzel fürdesz nem fáztál még meg?
Hajat is úgy mosol?
Történt más változás is akkor amióta nem tudsz mosogatni?
hideg vízben fürdesz tényleg? teljesen hidegben?
azt hogy lehet kibírni?
nálunk pl. nagyon hideg a víz.
Én is így vagyok ezzel. Nem tudom, mi baja sok válaszolónak, egy jobb minőségű mosószer simán leold minden zsírt hideg vízben is.
Egyébként rosszul tetted fel a kérdést, nem mosogatni nem bírsz, hanem a meleg vizet nem bírod. Ezzel semmi gond, én is így voltam vele, kb 8 évig volt alacsony vérnyomásom, gyakorlatilag bármitől képes voltam elájulni, aztén egyszer csak elmúlt, nem tudom, miért :)
Tarts magadnál calcimuscot, amit megihatsz, ha elájultál, mosogass hideg vízben. És igyál sok vörösbort, az elvileg segít az alacsony vérnyomáson. Nyugi, ez simán elmúlhat még :)
Eleve olyan htársad legyen, aki elmosogat és teljes mértékben elvégzi a házimunkát.:D
Félretéve a tréfát: pl. a Szklerózis Multiplkex betegség egfyik fő tünete a melegtől való elgyengülés és ájulás érzése = Neurológia!!
mulatságosnak találjátok magatokat?
Azokra gondolok akik olyat írnak ,hogy lusta vagy meg majd a férjed jól elver.
Nem tudjátok mi a problémája csak szapulni tudjátok az illetőt. Nektek kívánok olyan férjet aki majd jól elver-.-" persze ha nők vagytok. Gusztustalan.
Orvoshoz menj el mert csak ő tudja megmondani 100%ra ,hogy mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!