Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vannak rajtam kívül, olyan...

Vannak rajtam kívül, olyan emberek akik nem bírnak mosogatni? Elájulok a meleg víztől. L/18

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 21:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

a zsíros edényt nem is lehet elmosni hideg vízben...

Ha családod lesz majd megszokod, ha nem szeretnéd, hogy a férjed jól elverjen!

2010. máj. 24. 21:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat!Más házi munkát örömmel megcsinálok és még mosogatni is szoktam hideg vizzel!Nem vagyok lusta,mert kb.:ez egy hónapja áll fent,hogy nem bírom a meleg vizet!
2010. máj. 24. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Akkor doki, mint már többen is írták, mert így elég szar nyarad lesz.

Attól h hideg vízzel fürdesz nem fáztál még meg?

Hajat is úgy mosol?

Történt más változás is akkor amióta nem tudsz mosogatni?

2010. máj. 24. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
Sokan viccesnek találják de tényleg nem az. zuhany után én is ájultam már el pedig sosem zuhanyoztam forró vízben. És ez durvább. Menj orvoshoz mert tényleg gáz lehet a vérnyomásoddal.
2010. máj. 24. 22:42
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

hideg vízben fürdesz tényleg? teljesen hidegben?

azt hogy lehet kibírni?

nálunk pl. nagyon hideg a víz.

2010. máj. 24. 22:43
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem fáztam meg,mert útána bebújok a paplan alá.Hajat is hideg vizzel mosok.
2010. máj. 24. 22:44
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen teljesen hidegben.Elején nehéz volt,de hozzá szoktam.A vérnyomásommal mindig is bajok voltak.
2010. máj. 24. 22:47
 18/21 anonim ***** válasza:
67%

Én is így vagyok ezzel. Nem tudom, mi baja sok válaszolónak, egy jobb minőségű mosószer simán leold minden zsírt hideg vízben is.

Egyébként rosszul tetted fel a kérdést, nem mosogatni nem bírsz, hanem a meleg vizet nem bírod. Ezzel semmi gond, én is így voltam vele, kb 8 évig volt alacsony vérnyomásom, gyakorlatilag bármitől képes voltam elájulni, aztén egyszer csak elmúlt, nem tudom, miért :)

Tarts magadnál calcimuscot, amit megihatsz, ha elájultál, mosogass hideg vízben. És igyál sok vörösbort, az elvileg segít az alacsony vérnyomáson. Nyugi, ez simán elmúlhat még :)

2010. máj. 26. 11:19
 19/21 anonim válasza:
66%

Eleve olyan htársad legyen, aki elmosogat és teljes mértékben elvégzi a házimunkát.:D

Félretéve a tréfát: pl. a Szklerózis Multiplkex betegség egfyik fő tünete a melegtől való elgyengülés és ájulás érzése = Neurológia!!

2010. máj. 29. 13:45
 20/21 anonim válasza:
52%

mulatságosnak találjátok magatokat?

Azokra gondolok akik olyat írnak ,hogy lusta vagy meg majd a férjed jól elver.

Nem tudjátok mi a problémája csak szapulni tudjátok az illetőt. Nektek kívánok olyan férjet aki majd jól elver-.-" persze ha nők vagytok. Gusztustalan.

Orvoshoz menj el mert csak ő tudja megmondani 100%ra ,hogy mi a probléma.

2010. máj. 30. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!