Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vett ilyet valaki, tapasztalat?

Vett ilyet valaki, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Az Elektro World -ben volt Bosch mosógép akció, 59990 ért.Nem túl olcsó ez a Bosch -hoz képest,van valakinek véleménye róla? (WAA2016KBY márka)
2010. máj. 24. 06:55
 1/5 anonim ***** válasza:

mióta a boschnál dolgozom nem veszek bosch terméket...tul közelről látom milyen a minsőége...

csak a nevet fizeted ki..

2010. máj. 24. 07:53
 2/5 A kérdező kommentje:
:( Pedig úgy örültek az ismerőseim, akik vettek, mert 70 körül kezdődnek a Bosch-ok.... Akkor már végképp nem tudom, milyen márkát kéne venni, ami nem megy tönkre 1-2 év alatt....Az Indesit,és a Whirpoolt már sajnos kitapasztaltam....
2010. máj. 24. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

AEG, Ariston. ezeket sokan dícsérik, de amilyen az áruk, arról egyenlőre csak álmodozhatok.

most whirlpool van, és annyit riogattak már, h pár éven belül behal, hogy nem tudom mihez kezdek, ha tényleg így lesz.

2010. máj. 24. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én zanussi-t vettem jó a minőség, a szerelők is dícsérik és, ha mégis meghibásodna benne valami, nem kell egy vagyont kifizetni az alkatrészekért.
2010. máj. 24. 18:03
 5/5 anonim válasza:

Hááát igen, elgondolkodtató 59.990,- Ft-ért Bosch???? Most nagyon nyomatják a reklámokban is ezt a márkát a Calgonithoz, lehet van valami hibás széria amin túl kell gyorsan adni...

Nekünk is Zanussi van, nagyon jó szerintem, mi szeretjük...

2010. máj. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!