Asztali mosogatógéppel kapcsolatban mi a tapasztalat?
[link] (feher)
Erre a típusra gondoltam. Kis konyhánk van, ezért más nem jöhet szóba. Csak úgy látom, egy ilyenbe nagyobb edény nem fér el
Ekkora méretekkel már kapsz egy hat terítékes mosogatógépet.
Esetleg - ha tudsz még rászánni valamennyit, és ha nem ragaszkodsz nagyon a jelenlegi tűzhelyedhez, ajánlom, hogy nézd meg ezt: [link]
200 ezerért láttam a múltkor talán az Auchanban vagy az intersparban, szóval kicsit drágább, mint külön a tűzhely és a mosogatógép, de annyira jó kis kompakt cucc, hogy szerintem megéri azt a pluszt. Én legalábbis most ilyenre gyűjtök, szintén mert kicsi a konyhám :)
Átgondoltam a dolgot és ez az asztali mosogatógép nem a legjobb megoldás tényleg. Mert ez meg a munkapultomat foglalná el.
A fürdőnk is kicsi sajnos....
A tűzhelyes változat nagyon tetszik, de szerintem a férjemnek nem tetszene....a borsos ára miatt.Majd puhítom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!