LUX porszívók? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
most volt nálunk egy lux üzletkötő. iszonyat jó porszívót mutatott, a szőnyegből kiszedett annyi port, amennyi egy homokozóba is elég lenne. a kutyaszőrt, ami hetek alatt épült a szőnyeg mélyére, kb két perc alatt szedte össze. az ár: akciósan 48 x 6500 forint, és ez a legolcsóbb. utána 8700, 11000 és 13000 valamennyi 48 hónapra. tehát fél milla, + - 100.000. vélemény? ismeri valaki? a gép nagyon jó, de sokallom érte az árat.2011. jún. 17. 22:36
1/9 anonim válasza:
anyuék vettek lux porszívót, igaz akkor még csak 100000 volt az ára, de két évet bírt
hát mit ne mondjak, nem sok idő ilyen sok pénzért
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. hát nekünk 350-650 000 ig mondta az árat. én egy kicsit sokallom
2011. jún. 18. 10:54
3/9 anonim válasza:
eh,, hát nemtudom, én inkább akkor már bérelnék havonta 1x
4/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges 1 porszívóra ennyi pénzt kiadni ébn max 30 ezret adok érte!
5/9 anonim válasza:
tényleg, lehet akármilyen jó, magánembereknek ez nevetséges. bérelj pár havonta, és kész. ne hidd, hogy minden alkalommal kiszívna neked ennyi retyót.
6/9 anonim válasza:
ja, és nem beszélve arról, hogy a bérelt gépek folyamatosan újulnak, párezer forintért kölcsönözheted egy napra, és nem 1 fajtát használsz.. és elég sokára jön össze a félmilla...
7/9 anonim válasza:
Nekünk is az van. Nagyon szeretem. Az a nagy hátránya, hogy nagy a súlya. Nehéz vele kanyarodni. Meg porzsákos. Nehéz beszerezni. De szerintem abszolút megéri az árát.
8/9 anonim válasza:
kedves utolsó: és ti mikor vettétek, mennyiért? ha nem vagyok indiszkrét. részletre vetted vagy egyösszegben? sajnos nekünk másra kell gyűjteni, és így elég sok a havi 13000. de nekem is tetszik, csak sokallom érte.
9/9 anonim válasza:
Nekünk is van ilyen porszívónk és szerintem nagyon megérte semmi gond vele nagyon jó, csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Az ára olyan 500 körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!