Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyi alkalommal mostok?...

Mennyi alkalommal mostok? Leginkább egyedül / ketten élőket kérdeznék?

Figyelt kérdés

Egyedül élek albérletben. A rezsit igyekszem csökkenteni (tudom, hogy pl. 1-2 cucc miatt nem szabad beindítani a mosógépet)

Ti mennyiszer mostok? 23 éves lány vagyok.

2017. ápr. 11. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Évszak függő nekem is. Télen 4-5 napig felveszem ugyanazt a farmert, pulóvert, míg nyáron minden nap minden ruhadarab cserés.

Így télen elég a heti egy, nyáron inkább 2 vagy 3 mosás.

2017. ápr. 12. 09:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden szombaton, de azon a napon többször is egymás után. Párom munkásruhái, színes ruhák, fehér ruhák. Ketten vagyunk.
2017. ápr. 12. 09:48
 13/14 anonim válasza:
Ketten vagyunk, 5 kg-os mosógéppel. Heti 1x fehér, és legalább 2, de van hogy 3 adag színes. Plusz kéthetente ágynemű, és fürdőszoba szőnyeg mosás is.
2017. ápr. 12. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Ketten vagyunk. Hetente kb 4-5x mosok.

De ebből van,hogy csak egy 20 perces öblítős programot indítok el,ha pl függönyt mosok. A függönyöket majdnem minden héten mosom,mert a szobában cigizünk. Ágyneműt is hetente. A párom is és én is mezőgazdasággal foglalkozunk,így mindig van koszos ruha,azért mosok ilyen sokszor egy héten kettőnkre. A fürdőszobai szőnyegeket is elég sűrűn bedobom a gépbe,meg azt a néhány díszpárnát,plüsst is.

2017. ápr. 16. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!