Mennyi alkalommal mostok? Leginkább egyedül / ketten élőket kérdeznék?
Egyedül élek albérletben. A rezsit igyekszem csökkenteni (tudom, hogy pl. 1-2 cucc miatt nem szabad beindítani a mosógépet)
Ti mennyiszer mostok? 23 éves lány vagyok.
Általában heti egyszer, egy világos és egy sötét adagot. Mindig tele géppel mosok. Úgyse nagyon veszek fel semmit kétszer, van annyi cuccom, hogy kitartson :).
Az ágyneműt hetente cserélem, van, hogy az már nem fér bele, akkor összevárok kettőt, és plusz egy mosás.
Mármint kétszer egy héten nem szoktam akarni felvenni ugyanazt a ruhát :).
Utolsó voltam.
Ketten vagyunk, átlag heti 3x.
Mindketten járunk edzeni, igy gyorsabban gyűlik a szennyes.
Amikor megtelik a szennyes.
Fontosabb inkább, hogy mi mikor kerül bele. A pólók, alsónemű egy használat után egyből, míg egy ing, blúz, pulóver azért többször is használható, főleg, ha csak néhány óráról van szó.
A nadrágok még több időt töltenek mosások között, míg mondjuk a kabátok azok amiket csak évente 2-3 alkalommal mosunk.
A farmert, rövidgatyát én is elhordom 2 hétig ha nincs kánikula, a pulcsit 1 hétig.
Ha minden nap frissen mosott ruhákat akarnék akkor heti 5 mosás kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!