Valaki mesélne az önkiszolgáló mosodákról?
Remélem jó kategória
Na szóval, elromlott a mosógépünk a koszos ruha pedig csak gyűlik. Van a környéken egy ilyen mosoda, de hogy kell oda készülni. Mosószert, öblítőt kell vinni? Minden infót szívesen veszek.
Én Bubbles mosodát használtam, nálunk szintén a tönkrement mosógép miatt. Rongyszőnyeget azóta is vittem oda.
Nem kell semmilyen mosószer, sem öblítő. Odamész, megvárod míg lesz szabad gép, berakod a ruhát, programot választasz, fizetsz az automatánál (készpénz kell!), és indul a mosás. Én általában elmentem bevásárolni,és igyekeztem visszaérni a program végére. Akkor automatikusan kinyílik a gép ajtaja.
Ha meg is akarod szárítani a ruhát, átrakod a szárítógépbe.
Ha nem boldogulsz valamivel, a "HELP" gomb megnyomásával beszélhetsz a központtal, akik meg tudják mondani mi a következő lépés, de le is állíthatják vagy elindíthatják helyetted a gépeket. Láttam olyat is, hogy valakinek program közben kinyílt a szárítógép ajtaja, és a központos kapcsolta vissza neki a masinát, hogy ne kelljen újra fizetnie a szárítást (Az ajtó becsukásától nem indult el a gép.)
Ha nincs kedved otthagyni a ruhákat, el is üldögélhetsz a mosodában. Van egy sarok a várakozók számára. Kanapé, gyerekasztal, színezők, játékok...
Nézd meg az interneten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!