Önkiszolgáló mosoda?
Hogyan működik egy önkiszolgáló mosoda? Valaki leírná részeletesen ?Most költöztem egy albérletbe és nincs mosógép.
21L
Én a Bubbles-t használtam, mikor elromlott a mosógépünk. Odaviszed a ruhát, megvárod, míg lesz egy üres gép (a csepeli üzletben szombat reggel sose kellett várnom). Bepakolod a ruhákat, programot választasz, fizetsz, és a gép mosni kezd. Mosószert, öblítőt nem kel vinned, a gép adagolja. Ha valami nem működik, nem tudod mit hol kell kapcsolni, egy gombnyomással felhívhatod a központot, ahonnan minden gépüket "látják" és tudnak segíteni.
Láttam egy férfit, akinél program közben leállt a szárítógép. Felhívta a központost, aki újra indította neki, természetesen újbóli fizetés nélkül.
Amíg a gép dolgozik, üldögélhetsz a mosodában is, de én általában elmentem bevásárolni.
A szárítógépeket nem használtam, hazavittem a nedves ruhát és kiteregettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!