Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Önkiszolgáló mosoda menne...

Önkiszolgáló mosoda menne itthon? Pl Tatabányán?

Figyelt kérdés
Látom külföldön hogy mennek ezek a mosodák. Biztosan itthon is lenne egy bizonyos réteg aki használná. Hol lenne értelme ilyet nyitni Budapesten vagy valahol vidéken? Minden tanácsot szívesen fogadok!
2011. dec. 22. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nallunk nincs meg ennek a kulturaja.
2011. dec. 22. 10:02
 2/3 Napkiraly ***** válasza:
78%
nem, mindenkinek van saját gépe. Akinek nincs az meg kézzl mos. Kajában meg cigiben gondolkodj
2011. dec. 23. 00:30
 3/3 anonim válasza:

Nem hiszem hogy menne, Budapesten voltam néhány önkiszolgáló mosodában, de amit láttam forgalmat abból az hideg vizre is kevés, egy lyan kisvárosban mint Tata ahol idegenforgalom sincs ott halál lenne az egész. A befektetés nagy 15-35 millió+üzlethelyiség bérlet.

Budapesten egyetlen hely van ahol úgy ahogy van forgalom is az a Dohány utcai mosoda, de ott rengeteg gép van és már kb 5-6 éve ott van.

[link]

2016. ápr. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!