Szobában a meleg- vagy hideg fényű led égő a jobb, van-e különbség a kettő között?
Inkább meleg fényűt érdemes venni. Én egyszer vettem hideget, és nagyon zavaró volt. Most 3000K-s égőim vannak, az elég kellemes a szemnek.
Igen, nagy különbség van. A hidegnek olyan fénye van, mint az ívhegesztőnek, a meleg fehér fénye a régi izzószálas égőkre hasonlít.
Még mindig azt mondom, hogy a kettő közötti természetes fehér színűt.
Nekem a hidegfehér bántotta a szemem (főleg amikor kontaktlencsét is viseltem), a melegfehér meg túl sárga, már-már piszkossárga.
Amikor jobban utánaolvastam, akkor találtam meg a köztest. Vettem belőle próbának párat, és nekem bevált. A nappaliban, közlekedőben, konyhában, gardróbban és a fürdőszobában ez van. A hálóban pedig 3000K-s. Egyébként gyártótól is függ a színe, vannak különbségek az azonos színhőmérsékletűek között.
A ledes fényforrásnál arra ügyelj nagyon, hogy ne vibráljon. Akkor választhatsz akármilyet, meg fogsz őrülni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!