Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi a különbség a hideg és a...

Mi a különbség a hideg és a meleg ragasztópisztoly között?

Figyelt kérdés
Melyik milyen anyagokhoz ajánlott és mihez nem? Miért?
2015. márc. 22. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindkettő általános célokra használható. Szerintem elsősorban a ragasztóanyag hőmérséklete a különbség. A nejem koszorúkötéssel is foglalkozik, ő szokott használni meleg ragasztópisztolyt. Esetleg a meleg ragasztásnál lehet olyan, hogy a ragasztandó anyag nem bírja a meleget, ebben az esetben hideget célszerűbb használni.
2015. márc. 23. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. :) Én virágkötészetet tanulok és eddig csak a meleg ragasztópisztolyról hallottam, azt használtam is. A hidegről csak pár napja hallottam és azt hittem, valami komolyabb különbség van köztük. :D

Tartósság szempontjából nincs különbség köztük?

2015. márc. 23. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A meleg ragasztórudak és a hideg ragasztók szintetikus anyagok, nem romlanak meg, ha erre gondoltál tartósság szempontjából. A ragasztás tartósságára nem nagyon van tapasztalatom, de a virágkötészetnél amúgy sem az a lényeg, hogy ötven évet kibírjon a ragasztás :-)
2015. márc. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!