Naponta viselt farmernadrágot milyen gyakran kell kimosni? Hány naponta szoktátok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 18:53
2/24 TappancsMancs válasza:
:) 1-2 éventeee? Sok lesz a vízszámla. Komolyra fordítva kb 3 nap és mehet mosiba, kivétel ha kimondottan beleizzadsz.
3/24 anonim válasza:
farmert nem kell mosni. 3 naponta mosod csak tönkrteszed.
4/24 anonim válasza:
Jó arcok vannak itt! Bizony, három-négy nap után mosni kell. Utána már kezd emberszaga lenni. Még néhány nap, és nagy ívben kerülni fognak nyilvános helyeken. Főleg, ha fiú vagy és alsót se cserélsz naponta :-)
5/24 anonim válasza:
Twgyük fel, hogy naponta fürdesz, és cserélsz alsógatyát:)
Ha ülőmumkát végzel, akkor 2 hetet simán lehet hordani.
Ha sokat mászkálsz, akkor 1 hét.
Ha beleizzadsz, akkor max 2 nap, harmadik nap már ganaj szagod lesz.
6/24 anonim válasza:
Én kétnaponta mosom a nadrágjaimat, pedig természetesen naponta kétszer zuhanyzok, bugyit is evidens, hogy naponta cserélek.
Nem szeretem ha nem frissek a ruhák.
Ágyneműnket hetente cserélem, törölközőt heti 2x.
Kislanyomra se adom rá 2-3 alkalomnál többször a nadrágot.
Nálam van egy alaphigiénia amihez ragaszkodom.
8/24 anonim válasza:
Ok, köszönjük.
Én akkor sem kívánok hetekig hordani ruhát.
Ahány ház, annyi szokás.
9/24 anonim válasza:
A sok mosószerrel többet ártasz, mint használsz.
10/24 anonim válasza:
Nem tízévente szoktunk magunknak ruhát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!