Aki pl 2 naponta porszívózik, mennyi idő alatt telik meg a porzsák/tartály?
Pl egy 4 Literes porzsák kb meddig bírja?
Tudom, hogy ez sok mindentől függ.. terület,kosz mennyiség. Csak kíváncsi vagyok, mert néztem neten egy porszívót jó áron és a 4db 4Literes porzsák 3200 Ft
Én mindennap használom a porszívót, mert alaposabb mint a partvis/seprű.
Hetente egyszer van kiürítve, de még sosem telt meg.120 nm kertes ház.Na azt nem tudom viszont hány literes a tartály, nemrég vettük, nem is néztem.
6 évig laktam albiban, ez idő alatt kétszer kellett ürítenem a 2 literes porzsákom. Igaz, én kb. havonta-kéthavonta porszívóztam.
Nem mondom, hogy ez követendő példa, biztosan sokan megbotránkoznak ezen. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a fenti adatokból tudsz osztani-szorozni és következtetni arra, hogy mennyi ideig tarthat ki a 4 db 4 literes porzsák.
(Mellesleg, nekem szövetalapú porzsákom van, még a gyári, 14 éve ugyanazt a porszívót és porzsákot használom. Bár az is igaz, hogy ilyen "intenzív" használat mellett nem is várom, hogy 20 éves kora előtt cserélni kellene bármelyiket is :D)
Miért?Én írtam, mindennap porszívózom.
Azt lehet, amit összesöpörnél, főleg kinyha és ebédlő.Mivel mindennap főzök, így morzsa is van mindig.
Olyan okos vagy utolsó ;)
Picit gondolkozz, ha sikerül egyáltalán...
Hidd el van mit porszívózni 2 kicsi gyerkőc mellett ;)
Nálunk 3 van.. :-) mégsem porszívózunk minden nap,mert fölösleges.
Ilyenkor akkor mi van?? :-)
(És milyen meglepő,személyeskedés nélkül is tudtam válaszolni...)
Kár ezen összeveszni, nem vagyunk egyformák. Van akinek elég a heti egy porszívózás is, van aki úgy érzi, hogy naponta kell. Mindkét fél tud érveket és ellenérveket felsorakoztatni, és a saját szemszögéből mindkettőnek igaza van.
A kérdező egy egyszerű kérdést tett fel, mégpedig azt, hogy mennyi idő alatt telik meg a porszívó porzsákja. Ez - ahogy már az első válaszíró is rámutatott - nem igazán függ attól, hogy hányszor van kiporszívózva egy hét alatt a lakás. Sokkal inkább függ a lakás méretétől és az egyéb körülményektől - pl. egy poros faluban nyilván több por kerül be a házba, mint mondjuk egy 8. emeleti lakásba. Szóval kár belekeverni a porszívózási szokásokat, mert nem sok közük van a kérdéshez.
Így van utolsó, igazad van :)
Köszönöm aki kötekedés nélkül tudott hasznos választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!