Hogy kell jól mosni?
Szoval,mennyi idő az ideális,melyik színt melyikkel,stb. Kezdő háziasszony vagyok,a az a problémám hogy néha foltos marad a ruha. Kiforditva kell mosni? Milyen mosószer vált be Nektek?
Köszönöm ha kisegitetek. Automata a gépünk,ha ez számit valamit.
erről ez a vicc jutott eszembe:
Mivel Tarzan az őserdőben nevelkedett, semmit sem tudott a szexről.
Jane elhatározta, hogy elmagyarázza neki egy egyszerű példán:
- Tarzan, drágám! Figyelj kicsit rám! Látod az, ami ott lóg a lábaid között, az olyan, mint egy rongyocska. Ami viszont az én lábaim között van, az pedig a mosógép. Neked azt kell tenned, hogy a kis rongyodat ki kell mosnod az én mosógépemben!
Tarzannak megtetszett a mosás, így öt napon keresztül csak mosott, és mosott... Jane besokallta a sok mosást:
-Drágám, túlzásba viszed ám, lazíts kicsit, különben elkopik a rongyod! Elég lesz, ha egy héten csak háromszor-négyszer mosod ki!
Tarzan erre nagyon szomorú lett, és többé hozzá se nyúlt a mosógéphez. Persze, az asszonynak ez sem tetszett. Megkérdezte emberét:
- Tarzan, mi a bajod? Már lassan egy hónapja nem mostál!
Az őserdő királya szinte ragyogott, miközben igy szólt:
- Hát az a helyzet,hogy Tarzan megtanult kézzel mosni!!!
Gyakorlott háziasszonyok se tudnak mindent.
Nem szégyen kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!