Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit lehet családi házban...

Mit lehet családi házban állandóan dolgozni?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,annak minden nap a ház körül kell dolgoznia.Gondolom nem véletlen bukott le hozzánk.Meg egy másik is minden nap dolgozik otthon.Mit csinálnak ezek?Minden nap le kell nyírni a füvet vagy mi a franc?Mem tudom elképzelni.Én panelba lakok.De a papám családi házba,de ott is kb 1-2 havonta le van nyírva a fű és ennyi.Mást nem kell csinálni.

2016. okt. 12. 23:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hajam égnek állna, ha csak az lenne az egész heti feladatom, hogy 3*2 órát eljárjak edzeni. Drukkolj nehogy rosszabb világ jöjjön a mostaninál, mert te biztos, hogy rövid idő alatt éhen halsz majd.
2016. okt. 14. 08:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az első kép tényleg kicsit puccos de szerintem ehhez nem kell kertész. Mondjuk a fű nem tudom mitől olyan szép, de a növények alatt úgy látom faháncs van, nekünk ugyanígy van kaviccsal. A bokrokat egyszerűen csak igazgatják és jól érzik magukat, ettől szépek szerintem.
2016. okt. 14. 10:29
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen #22, nálunk dettó így van.A bokrok, tuják formára vannak nyírva, de pl. a Tamariska is.A fű nyáron ha sok eső volt, hihetetlen zöld volt.

Ja, egyikőnk sem kertész, úgyhogy igazad van, nem feltétlen csak kertész tudja ilyen szépre megcsinálni.Érzék és munka kell hozzá, ez utóbbitól viszolyog a kérdező.

2016. okt. 14. 10:37
 24/24 anonim ***** válasza:
hat kedves kerdezo ha te nem latsz sok kulonbseget a ket kep kozott akkor talan szemeszetre se artana elmenni egyik nap edzes elott. nalunk 40 rozsato van az egyik kertreszben a masikban bokrok nem ilyen rendezetten mint az elso kepen de nagyon szepek. en nem vagyok igazan jo kertesz de a ferjem eleg sokat dolgozik rajta hogy rendezett legyen. az elso kert egyebkent nagyon szep a kepen, a masodik kisse szemetdomb jellegu, latszik rajta az igenytelenseg. ugyanez van egy lakasban is , vannak igenyes es szep otthonok es vannak amik csak LAKASOK es nem otthonok mert eppen csak egy szallohehelynek felelnek meg.
2017. jan. 2. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!