Mennyit takarítotok egy héten?
Figyelt kérdés
kort és nemet írjátok le, és hogy mennyit dolgoztok egy héten.2010. ápr. 24. 16:41
11/11 anonim válasza:
hűűűha akkor én kicsit eltérek, lehet az időm miatt!
21 vagyok férjemmel 2 en vagyunk hatalmas kertes házban!A kert a hatalmas nem a ház. férjem 24. Hát én minden nap felsöprök, és minden másnap felmosok.
naponta Hát reggel elkezdek főzni, közben felsöprök felmosok, Minden nap a wc t fertőtlenitem domestosal, + a zuhanyzót.
3 naponta cserélem az ágyneműhuzatot ez mániám, és havonta takarítom az ablakokat (teszem hozzá itthon vagyok nem dolgozom)függönyt havonta mosom. portörölni 2. naponta szoktam ,elsem tudom képtzelni hogy hetente csináljam mert akkor vastagon állna a por. ezt nem várom meg!
amúgy sem sokminden van,mert gardrobszekrényünk van pipera polcok disztárgyak nincsenek! mosogatni a mosogatógép, .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!