Miért nem szeretnek az emberek mosogatni?
Figyelt kérdés
mindig azt hallom hogy utaljak2016. szept. 23. 20:15
1/19 s55 válasza:
Igen, szerintem ez egyáltalán nem meglepő, semmi kellemes nincs abban, hogy koszos dolgokat törölgetsz egy szivaccsal.
2/19 anonim válasza:
Én pont imádok.Nem tudom miért.Amúgy meg itt Angliában nem is szivaccsal mosogatnak,tehát nem "koszos" munka.
3/19 anonim válasza:
Én is utálok,ezért is van mosogatógépem.És hogy miért nem szeretnek sztem általában?Időt vesz el,pláne mondjuk vendégség után ha sok van...helyette csinálok valami értelmesebbet,ha meg nincs az embernek kedve,akkor látja a szennyest :-(nem szeretek koszos vízben nyúlkálni,pláne,ha valaki nem folyó vízben mosogat....mosogatókép alaposabban mosogat....
4/19 anonim válasza:
Mert ezt sem tanították meg a legtöbb embernek, pedig mindenfajta házimunkának megvan a maga racionális technológiája. Például nem tanították meg, hogy előbb le kell törölni a tányérokon levő ételmaradékot használt szalvétával vagy papírtörlővel, vagy le kell öblíteni (ha vízoldható) és a tányleges mosogatás csak ezután jön.
5/19 anonim válasza:
én nem utálom a mosogatást. hallgatok közben zenét is, ha egyedül vagyok.
6/19 anonim válasza:
Magát a mosogatást nem utálom, azt igen, ha legózni kell a nedves edényekkel, hogy mi hova fér el a szárítón.
7/19 anonim válasza:
Fú de gyűlöltem mielőtt megvettük a mosogatógépet.
Koszos munka, és időt rabol...
8/19 anonim válasza:
mert restelem :))
En egyedul lakom, es hetente kb 1-szer mosogatok, mikor nem maradt 1 edeny sem tisztan :d (23/f)
9/19 anonim válasza:
Nem ez a legkedvesebb időtöltésem....
10/19 anonim válasza:
Mert itthol nem kapnak érte 400.000 Ft-ot :D BA DUMM TSS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!