Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kerámiás Tefal serpenyőt...

Kerámiás Tefal serpenyőt mosogatni?

Figyelt kérdés
Azt írták, hogy forró vízzel elöblíteni, esetleg mosogatószeres szivaccsal vagy ronggyal finoman áttörölni. Először használtuk, palacsinta sütéshez, és az alja szép tiszta, de a peremén van minimális maradék, világosabb tészta és kicsi barna csíkok, foltok. Durván még nem mertem nekiesni, de még mosogatószeres ronggyal sem sikerült ledörzsölgetni.
2015. szept. 28. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg meleg, addig kell egy konyhai papírtörlővel, rongyal, szivaccsal kitörölni. Szaponos dolgokkal csak szükség esetén. A használat előtt pedig egy picike olajjal áttörölni.
2015. szept. 28. 15:15
 2/5 TappancsMancs ***** válasza:
Nekünk is van de még új és nem néztem utána. De szerintem a kerámiának bírnia kell a mosogatószereket. Amit biztos nálunk nem fog látni sem a dörzsi szivacs dörszi oldala, az nagyon tud karcolni hiába műanyag féleség. De kíváncsi vagyok és is.
2015. szept. 28. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaz, nem Tefal, de kerámia serpenyőm van. A csomagolásán az enyémnek ott volt a piktogram, hogy mosogatógépben mosható.

De ha jól nézem, a Tefal is:

[link]

2015. szept. 29. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nomost azért egyvalamit illik megjegyeznem, mielőtt még itten elmennétek a kristályvízbe áztatott szarvasbőrrel való finom tunkolásig, mint a Kerámiaserpenyők Tisztításának Egyedül Üdvözítő Végső Megoldásig:

A KERÁMIA KEMÉNYEBB, MINT A LEGJOBB ACÉL!

(Nem véletlenül megy ki a legjobb kés éle is, ha a legócskább tányérunkon vagdalunk vele, miközben a tányérnak semmi baja sem lesz a dologból.)

Szóval ebben a szellemben tessen gondolkozni a kerámiával bevont serpenyő tisztításán! (Én speciel egyedül a homokfúvót nem ajánlanám, mert az már hasonlóan kemény szemcséket tartalmaz, mint a kerámia. És hát a fém dörzsi is csak azért nem jó, mert nyomot hagy a kerámián - mármint fémnyomot, mivel ott is ő kopik, nem a kerámia.)

2015. okt. 1. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen keramikbevonatu serpenyöim (kicsi, nagy) nem TEFAL markaju, de jo közepes arkategoria.

Allitolag mosogatogepet állja.

Egy ideig minden easy is volt, de egy bizonyos idö utan minden leragadt benne.

Egy ev utan ment a kukaba. Vettem megint hagyomanyosat. Soha többe keramiabevonatu serpenyö.

2015. okt. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!