Kerámiás Tefal serpenyőt mosogatni?
Igaz, nem Tefal, de kerámia serpenyőm van. A csomagolásán az enyémnek ott volt a piktogram, hogy mosogatógépben mosható.
De ha jól nézem, a Tefal is:
Nomost azért egyvalamit illik megjegyeznem, mielőtt még itten elmennétek a kristályvízbe áztatott szarvasbőrrel való finom tunkolásig, mint a Kerámiaserpenyők Tisztításának Egyedül Üdvözítő Végső Megoldásig:
A KERÁMIA KEMÉNYEBB, MINT A LEGJOBB ACÉL!
(Nem véletlenül megy ki a legjobb kés éle is, ha a legócskább tányérunkon vagdalunk vele, miközben a tányérnak semmi baja sem lesz a dologból.)
Szóval ebben a szellemben tessen gondolkozni a kerámiával bevont serpenyő tisztításán! (Én speciel egyedül a homokfúvót nem ajánlanám, mert az már hasonlóan kemény szemcséket tartalmaz, mint a kerámia. És hát a fém dörzsi is csak azért nem jó, mert nyomot hagy a kerámián - mármint fémnyomot, mivel ott is ő kopik, nem a kerámia.)
Nekem volt ilyen keramikbevonatu serpenyöim (kicsi, nagy) nem TEFAL markaju, de jo közepes arkategoria.
Allitolag mosogatogepet állja.
Egy ideig minden easy is volt, de egy bizonyos idö utan minden leragadt benne.
Egy ev utan ment a kukaba. Vettem megint hagyomanyosat. Soha többe keramiabevonatu serpenyö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!