Hogyan kell a leghatékonyabban bánni a cefrével?
Figyelt kérdés
Jelenleg ki van bontva a gyümi magok nélkül.
Nem magam főzöm ki, el kell vinni valahova.
Cukor hozzáadása...Kell-e?! Ezt nekem kell vagy a főzőnek?
Akkor pl fokmérés...Ilyeneket mikor kell csinálni? Cukor előtt/után?!
Mennyi idő állás után kell elvinni főzetni? Ahogy nézegetem, a hordókat már mind ki van forrva.
2016. júl. 27. 00:01
1/3 A kérdező kommentje:
Link is jöhet.
De inkább tapasztalatok érdekelnének.
2016. júl. 27. 00:16
2/3 anonim válasza:
Erjedés kezdetén kellett volna kis cukor.
3/3 anonim válasza:
Ha már ki van forrva nem tehetsz bele semmit. Ezt a kérdést akkor kellett volna feltenni mikor kezdted gy üjteni a gyümölcsöt. Meg ha kész a cefre akkor minek tenne bele cukrot aki főzi? Az nem úgy van hogy cukrot öntesz egy cerfébe és 5 percmúlva alkohol lesz belőle és főzheted. Jobban jársz ha megnézeted egy hozzáértővel mielőtt elviszed főzetni. Egyébként akkor jó ha a tetején már nincs gyümölcs csak lé. A gyümölcs már leül benne ha kiforrt. Igazi pálinka készítésnél nem tesznek cukrot bele. Egyébként egy hektó cefréhez rakhatsz max 8 kilót szerintem de ne egy hónappal azután mikor szedted a gyümölcsöt. Legjobb egyszerre bele a cukrot gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!