Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan kell a leghatékonyabban...

Hogyan kell a leghatékonyabban bánni a cefrével?

Figyelt kérdés

Jelenleg ki van bontva a gyümi magok nélkül.

Nem magam főzöm ki, el kell vinni valahova.


Cukor hozzáadása...Kell-e?! Ezt nekem kell vagy a főzőnek?

Akkor pl fokmérés...Ilyeneket mikor kell csinálni? Cukor előtt/után?!

Mennyi idő állás után kell elvinni főzetni? Ahogy nézegetem, a hordókat már mind ki van forrva.



2016. júl. 27. 00:01
 1/3 A kérdező kommentje:

Link is jöhet.


De inkább tapasztalatok érdekelnének.

2016. júl. 27. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Erjedés kezdetén kellett volna kis cukor.
2016. júl. 27. 01:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha már ki van forrva nem tehetsz bele semmit. Ezt a kérdést akkor kellett volna feltenni mikor kezdted gy üjteni a gyümölcsöt. Meg ha kész a cefre akkor minek tenne bele cukrot aki főzi? Az nem úgy van hogy cukrot öntesz egy cerfébe és 5 percmúlva alkohol lesz belőle és főzheted. Jobban jársz ha megnézeted egy hozzáértővel mielőtt elviszed főzetni. Egyébként akkor jó ha a tetején már nincs gyümölcs csak lé. A gyümölcs már leül benne ha kiforrt. Igazi pálinka készítésnél nem tesznek cukrot bele. Egyébként egy hektó cefréhez rakhatsz max 8 kilót szerintem de ne egy hónappal azután mikor szedted a gyümölcsöt. Legjobb egyszerre bele a cukrot gyümölcsöt.
2016. júl. 27. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!