Nagyon büdös a mosógépem mit csináljak vele?
1 liter hypóval csinálj egy üres mosást 60°C-on. Utánna 1 liter ecettel, vagy 100g citromsavval.
...felejtsd el a 30-40°-os mosásokat. Selymet mosd kézzel, a többinek meg nem lesz semmi baja a 60°-os mosástól.
Mikor a páromhoz költöztem, a mosogépét ki akartam dobni olyan büdi volt. Csináltam 2 literes ecetes átmosást. Trisós mosást. Szódabikarbóna. Flóraszept.
Ezek után is volt fura szag.
A Lidlben a takarító akciós hetek idején vettem saját márkás mosogéptisztító folyadékot. Kék,250 ml flakon fehér kupak. W5. Fantasztikus. Elsőre újjá varázsolta a gépet. Vettem másnap vagy 5 dbot. 2 havonta átmosom vele, mintha új gép lenne, nincs szag.
Nekem van geptisztito funkcio a gepemen. Ezt hasznalom az utasitas alapjan.
De ha neked nincs, akkor en is hallottam mar az ecetes tisztitasrol.
Geptisztito folyadekok is vannak.
Valamint nagyon fontos, hogy minden mosas utan hagyd nyitva az ajtajat. Meg kell szaradnia, ugyan ugymint pl a mosogatotalcanak.
En pl. 2mosas kozott sose csukom be az ajtajat es meg a mososzer adagolot is megnyitom. Nekem mindig nyitva az ajtaja es nincs szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!