Házi mosogatógép "tabletta". Nektek bevált?
A háztartásom teljesen természetes, egyetlen dolgot nem sikerült még lecserélnem: a mosogatógéptablettát.
Mostanában próbálkoztam szódabikarbónás, citromsavas, ecetes megoldással.
Az edények nagyja szép tiszta lett, de a makacsabb, súrolósabb szennyeződések mindig maradnak. Abból pedig van bőven.
Akinek esetleg bevált, milyen receptet ajánlana?
A használati útmutató azzal kezdi,Az edényeken maradt ételmaradékot el kell távolítani,és nem hagyni rászáradni .
Ezen a ponton mindenki szinte,átugrik ,mert úgy gondolja nem lényeges .A mosogató gép nem konyha malac,az egy másik találmány . Ha igy rakod be a mosogatni valót,nem lesz ilyen problémád .Már olvasom a választ is ,nem azért vettem,hogy ezt én végezzem .Lehet választani,minden edény szép lesz,vagy lesznek kicsit eltérőek is .
Megjegyzem,a rövid programhoz nem is jó a tabletta,mert nem fog ez idő alatt elolvadni .Erre találták ki a por mosogató szert .Ha a tabletta nem olvad el ,akkor az ott lesz az öblitőben is .
Köszönöm a segítő válaszokat!
Harmadik, egy kicsit félreértettél.
A mosogatógép tabletta tökélesen beválik, még sosem kellett edényt visszatennem a gépbe.
Én annak házi, ha jobban tetszik, bio változatát szeretném hatékonyan elkészíteni.
Mindegy, kísérletezem tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!