Melyik mosogatógép tabletta vált be nektek?
És milyen sót kell beletenni? Sima asztali só, vagy vegyem meg a Finish-t? Az miben más?
Most fogok mosogatógépet venni, ezért még nem tudom az ilyeneket.
Sóból kimondottan mosogatógépbe valót vegyél. Nem kell 1000Ft-ért Finish, jó bármely saját márkás is. Bár a coop-os nem a legjobb legalábbis szerintem túl finomszemcsés, de lidl-s tökéletes.
Tablettából én a jar platinumot imádom, de nekem az drága így csak akcióban veszem. Amúgy a lidl-s tabletta is kiváló, sokáig azt használtam. Viszont a somat all in 1 nekem nem vált be, nem oldódik rendesen.
Somat vagy Finish tabletta.
A Dm-ben szoktam venni a tablettákat, akkor, amikor van 50%-os kuponom rá, úgy nagyon olcsó.
Saját márkás (Dm-es Denkmit) sót és öblítőt veszek, nagyon sokáig, hónapokig elég.
Semmiképpen se konyhasót öntsél bele, ezek speciális, vízlágyító sók. Nem kell a drága márkás.
Köszönöm szépen a sok jó tanácsot.
Hátvégén megvesszük a gépet, férjem nagyon szkeptikus, hogy jól fog-e dolgozni, én már nagyon várom, hogy meglegyen.
A Jar vált be a legjobban, és tényleg tiszta a szűrő. Tudom már régi a kérdés, de hátha. A Somat nem vált be(a tabletta, gélt nem próbáltam), a Finish is jó.
Én úgy szoktam, ha frissen használtak a tányérok, edények, csak akkor használom a rövid programot, de mivel általában nem egyből telik meg, így a hosszabbat szoktam használni és minden tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!