Mibe áztassam a ruháimat hogy elmenjen a szaguk?
A ruháim nagy része büdös, pedig kimostam őket már hányszor de semmi nem változik. Büdös mosószer és lábszag/poshadt valami keveréke érződik rajtuk... nem tudom máshogy leírni a szagot, de az a lényeg hogy így hordhatatlanok.
- Mosógép tiszta
- nem tömöm túl a gépet
- szabadban szárítom a ruhákat
Tuti a ruhák anyagában van valami ami büdös. Hideg vizes - hypo átmosás csak rontott a helyzeten (azóta már a hypo szaga kiment, mert párszor átmostam őket, de az eredeti szag maradt).
Egyébként a ruhákat alapjáraton 40 fokon mosom, de 60 fokon is mostam már őket párszor és semmi nem változik. Kidobni nem akarom őket, pedig ha nem változik a helyzet muszáj lesz.
Valami erős anyagot tudtok ami kiszedné a szagot belőlük? (persze úgyhogy a ruhák épségben maradjanak)
Valamelyik nap vettem új ruhákat. Pár darabot az említett szagos ruhákkal mostam és az új ruhák is átvették a szagot :D Amelyik új ruhát nem velük mostam azoknak meg semmi bajuk nem volt pedig ugyanazzal a mosószerrel és ugyanazzal a mosógéppel mostam őket. Nem értem.
Egyébként a szag nem durván erős, hogy már méterekről lehet érezni... csak közvetlen szimatolásnál csap meg az a mennyei illat.
teszel bele öblitőt?
mi egy ideig csak mosódiót használtunk, és hát tényleg nem volt jó illata a ruháknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!