Kb olyan mint fejfájásra gyógyszert szedni, tüneti kezelés. Ideig-óráig el lehet vele fedni, hogy nem sikerült tisztára mosni a ruhát.
Egyébként eltömi az anyag pórusait, nem szellőzik, ha beleizzadsz ragacsos és bűzös lesz,na meg a bőrnek sem tesz jót.
"Találtam egy olasz márkát, mosás után nem a lakásunk, de az egész folyosó annak az illatában úszik, "
Én biztosan nehezen tolerálnám, ha ott laknék, és a te öblítődet kellene szagolnom akkor is, ha nem tetszik az illata.
Az amúgy tényleg igaz, hogy teleragad vele a mosógép adagolója, eldugul, és havonta ki kell operálni a mosógépből tisztítani. Akármennyire higítom fel, a jelenség fennáll.
"Én biztosan nehezen tolerálnám, ha ott laknék, és a te öblítődet kellene szagolnom"
Jó, akkor majd a te kedvedért mindig elfedném jó kis káposzta- vagy pörköltszaggal, ami általában a panelek folyosóján terjengeni szokott. Azt tolerálnád? Vagy azt sem?
Nem bírjuk a szagát az émelyítő öblítőnek, ezért már évek óta ecetet használunk.
Tökéletes és jóval olcsóbb.
Érdemes kipróbálni.
"Jó, akkor majd a te kedvedért mindig elfedném jó kis káposzta- vagy pörköltszaggal, ami általában a panelek folyosóján terjengeni szokott. Azt tolerálnád? Vagy azt sem?"
Miért akarnál engem rákényszeríteni arra, hogy két rossz közül válasszak? Mivel szolgáltam volna rá erre? Miért nem lehet megmaradni a naturális, semleges pályán? Akár az illatokat, szagokat illetően is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!