1/18 anonim válasza:
puha és illatos lesz a ruha, elvileg.
2/18 anonim válasza:
Semlegesíti a mosószer maradványokat.
3/18 anonim válasza:
Én az illata miatt. Találtam egy olasz márkát, mosás után nem a lakásunk, de az egész folyosó annak az illatában úszik, száradás után beteszem a szekrénybe a mosott ruhát és ott összeillatosítja a többit... isteni, egyszerűen imádom.
6/18 anonim válasza:
Azért az már inkább zavaróan illatos, egyenesen büdös ami ilyet tud. Gondolom mindenki találkozott már olyan emberrel aki magára öntött egy liter egyébként jóillatú parfümöt
7/18 anonim válasza:
A mosószer végett, viszont utána még egyszer tiszta vízzel öblítem, ne legyen büdi, öblítő illata.
8/18 anonim válasza:
Úgy általánosságban, azt hiszem, hogy ez kifejezetten agymosás és reklámok eredménye a vegyipar további felvirágoztatására. Én eddig csak hátrányát találtam. A textilneműben bennmaradó öblítő rontja a nedvszívó képességet, ami törülközőknél és testi fehérneműnél hátrányos, ágyneműnél kellemetlen az erős illat. Ráadásul a mosógépek öblítő tartályában folyamatosan bennmarad a beszáradó maradványa.
9/18 anonim válasza:
Nem tudom, mi egy ideje nem használunk, és semmi hátrányát nem vettük észre... :-)
10/18 anonim válasza:
Antisztatizál, emiatt puha a ruha - főleg a műszálat is tartalmazó.
A törölközőket például nem szokatm öblítőzni, és a törölközést bőrradír helyett, az elhalt felhámsejtek eltávolítására használom, ha jó erősen átdörgölöm magam fürdés után a frottír törölközővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!