Mivel lehet a zuhanyzo korul a csempet letakaritani a szappanmaradekoktol?
Utolsó vagyok, aki a konyhai szivacsot javasolta. Leírom neked az én tisztítószerem, nálam mindenre bevált.
Egy spricnis flakonból (kifogyott ablaktisztítós, virágspriccelős) kb. fél dl mosogatószert, kb. ugyanennyi vagy picit több ecetet, ráengedek vizet, hogy tele legyen és ezzel lejön a vízkő, szappanmaradék, a konyhában is ezt használom, az ottaniba szoktam tenni 10 csepp teafaolajat.
Próbáld ki, nagyon olcsó, és hatékony. :)
Jaj, de jó! Nagyon örülök!!!:) Én már évek óta ezt használom és imádom!! :))) Márványra ne használd, de azon kívül mindenre lehet. Bútorokra inkább bútorápolót használok, vagy narancsolajat, de ezzel is le lehet időnként tisztítani. Ablakra, tükörre is kiváló, papírtörlővel vagy mikroszálas törlővel szoktam használni.
Csaptelepekre is nagyon jó, mosogatótálcára, illetve üveg zuhanykabinra a konyhai szivaccsal.:) Kicsit hagyom állni, addig csinálok mást és tulajdonképpen csak le kell törölni.
Ja, még annyi, hogy ha illatosat akarsz, tehetsz bele illóolajat is, de akkor üvegre, tükörre azt ne használd.
Na, jó még egy tippet leírok, ami nem ide tartozik, de... ha van kisebb spricnis flakonod, 10-20 csepp illóolaj, vagy mosóparfüm (én azzal és ecettel öblítek) felengeded vízzel és kész a házi illatosítód.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!