Tollkabátot be merjem tenni mosógépbe?
Félek, hogy tönkremegy. Kímélő program, jól felrázva, radiátoron forgatva jó lehet?
Nagyon jó minőségű kabi, nem jön belőle a toll sehol.
Van egy barátnőm, ő rendszeresen vitte tisztítóba anno a fehér tollkabátját, neki ott azt mondták, hogy be lehet tenni, ők is abban mossák,csak tegyen bele pár teniszlabdát, ami mosás közben püföli, de nem tudom.... Nem merte kipróbálni, meg teniszlabdám sincs:)
De végülis a tollpárnámat én simán berakom, de az nem akkora tragédia ha tönkremegy.
Remélem ír valaki, aki mosta már a sajátját gépben :)
No, köszi kettes :)
Szabad levegőn ilyenkor szerintem nem szárad meg? Hamarabb büdösödik meg benne a toll nem? Azt nyáron kellett volna
Szerintem próbáld meg , de mindenből a legkíméletesebbet használd. (mosópor , mosóprogram,stb) Tedd egy nagypárna-, vagy paplanhuzatba , hogy mégis felfeslene , ne tegye tönkre a gépet is. Nagyon-nagyon lassan szárítsd , és még csak véletlenül se "direkt"melegben! A szárításra-lazításra szánj vagy 3-4 napot, a toll lassan szárad. Ha
nem hagyod totál kiszáradni , bebüdösödik , dobhatod a fenébe! Szobahőmérsékleten, amikor meg szép napos idő van, tedd ki erkélyre, szabad levegőre! (az elkövetkező hetekben úgyis szép napokat ígérnek) Mire pedig tényleg hidegre fordul az idő , lesz tiszta kabátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!