15 éves vagyok elég ha nem mosógépbe hanem kezel csapnál mosom ki a boxer alsóm?
keresztszuleimek vagyok . 5 boxert hoztam magammal . és már nincs . keresztmamám dolgozik és hétköznap nem mos .
szert jött fel ez a kérdés .
gyors válaszokat szeretnek mert nem tudom meddig vagyok itt de fontos lenne
berakod a mosógépbe 30 percesre, vagy 45-re max
és ha még mindig vizes, akkor centizd ki újra 1000-es fordulaton
és milárt baj, hogy megtudja, alsódat kimostad
ennyire nem legyél már gyámoltalan 15 évesen én is annyi vagyok, komolyan mintha az öcsém lennél aki most 7
Simán lehet kézzel mosni.
Meleg vizet öntesz a csapba, mosóport oldasz fel benne egy kicsit. Bele a nadrág, átnyomkodod pár percig, megdörzsölgeted a kényes részeket. Aztán leengeded a vizet, helyette hideg vizet teszel a csapba. Bele egy kis kupak öblítő. Bele a nadrág, átnyomkodod, hogy kijöjjön belőle a mosópor maradványai rendesen. Aztán kész. Leengeded a vizet. Kicsavarod a nadrágot. Esetleg ha van centrifuga, akkor azt is használhatod. Ha nincs, akkor csak kézzel csavard ki jól, aztán mehet száradni radiátorra, erkélyre, valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!