Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a véleményetek a Fagor...

Mi a véleményetek a Fagor mosogatógépekről?

Figyelt kérdés
Fagor 2LF-456 -ost néztem ki.Szerintetek jó gép? Mi a tapasztalatotok? Csak 45 centis fér el.
2010. márc. 18. 16:26
 1/3 anonim válasza:
Nekünk másfél éve van. Jól működik, nincs vele gond, az egyetlen amire figyelni kell a tisztántartás, de ez mindegyiknél így van. Havonta szoktam venni Somat nevű tiszítót, azzal kell végigküldeni egy programot. Ha nem csinálom, félévente eldugul a rendszer és csak szerelő tudja kipucolni.
2010. márc. 21. 07:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köaszönöm a válaszodat!
2010. márc. 22. 09:21
 3/3 anonim válasza:

Az a véleményem, hogy ha jót akarsz akkor nem veszed meg!!

Mielőtt beköltöztünk a lakásba minden konyhai berendezést a fagortól vettünk közel 800 ezer ft-ért. Elromlott a mosogatógép. Kihivtam a szervizest aki közölte hogy 1 hónap mire megjön z alkatrész mert spanyolból kell rendelni. Hát vártunk...majda a faszi közölte hogy nincs ilyen alkatrész mert nem gyártják már (2éves. Nagyon pipa voltam. Majd feltelefonáltam pestre a fagorhoz akik azt mondták, hogy fel kéne vinni. Na most mi pécsen lakunk és nem volt egyszerű olyan autót találni amibe befért volna. Na mindegy 2 hét múlva kész lett. 25 ezer volt az alkatrész meg 2x 10ezer a benzin. Kész ráfizetés!!!!

olyat vegyél amit a környéken lehet javitattni, szerintem whirlpool a legjobb.

2010. márc. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!