Fagor 2LF-456 Mosogatógépet néztem ki a neten, jó döntés?
Figyelt kérdés
Akinek fagor mosogatógépe van, mi a tapasztalata?2009. júl. 18. 11:15
1/5 anonim válasza:
Jó döntés, én nagyon szeretem, bár a mosogatóporttól nem mosogat szépen, inkább tablettát használok.
2/5 anonim válasza:
Szia! Fagor mosogatógépünk van, lassan 2 éve használjuk, és eddig nagyon szuper! (Kopp-kopp-kopp) Az ég világon semmit nem öblítek el azelőtt, hogy beteszem a gépbe, sőt, van hogy a szennyes edények is állnak bent fél-egy napot, mert nem telik meg, és így is hibátlanul elmosogat. Nem a legolcsóbb árkategória, de szerintem erre érdemes áldozni. Arról nem is beszélve, hogy kézzel nem tudsz olyan szépen elmosogatni, mint "Ő", és ugye az a 12 literes vízfogyasztás is jól hangzik:) Nekem a Somat tabi jött be hozzá, viszont sót és öblítőt is teszek bele, de minimálisra állítom az adagolását. A 2 utóbbiból viszont a DM saját márkásat szoktam használni, azok is jók. Csak a tabletta nem. Úgyhogy szerintem jó beruházás!
3/5 anonim válasza:
Azóta megvetted a gépet? Most én is pont ezt néztem ki? Hogy vált be? Jól mosogat? Szereted? Van rajta gyors program? Mert az egyik helyen azt írták, hogy nincs a másikon meg hogy van. Örülnék ha válszolnál!
4/5 A kérdező kommentje:
Bosch mosogatógépet vettem, úgy emlékszem ez 9 terítékes volt, én 12-eset vettem. Azt nem bántam meg, főleg hogy 12es, így se fér bele mindig minden. Nagyon szeretem, ezen van fél program, szépen mosogat. Sőt, én a tele gépre is rányomom a fél programot, persze ha nem nagyon 'koszosak' az edények, s úgy is szépen mosogat. Most is itt ülök, és Ő meg dolgozik helyettem. Imádom..... :)
2010. márc. 17. 15:08
5/5 anonim válasza:
Köszönöm a gyors választ. Miért választottad a Bosch-t? Én is néztem, de nekem csak a 9-es fér el, az is nehezen. A Fagornak jobb az ára és majdnem uazt tudja.Fél programot szerintem nem nagyon használnám, mert lesz mit mosogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!