Mi a vélemény a Fagor Mastercook, és az Energomat mosógépekről?
Figyelt kérdés
Egyiket se ismerem, mint márkát. Az első 60 ezer,felültöltős, a 2. előltöltős,50 ezer ft.Melyiket érné meg jobban megvenni,segítsetek.Jelenleg drágábbra most nincs keret...:(2010. jún. 17. 06:51
1/3 anonim válasza:
Az Energomat az nem az amit a Hajdú is gyártott évtizedekkel ezelőtt? Nekünk olyan van, 25 éve semmi baja. Bár nem tudom az újabbakat hogy rakják össze. Nem is tudtam, hogy újabb kiadásban is lehet kapni.
Mondjuk alkatrész az valószínű lesz hozzá, ha majd később esetleg kelleni fog.
2/3 anonim válasza:
Nekem is régi Hajdú Energomat gépem van, legalább 20 éves és talán egyszer látott szerelőt, mikor kitört az egyik kereke. A Fagort nem ismerem, de pl. a Whirlpool mosógépek gyakran már az első évben meghibásodnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez csak sima Energomat, nem Hajdú...Régen jobb minőségű mosógépeket gyártottak, a mostaniakat csak pár évre...
2010. jún. 17. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!