Tükör a hálószobába? Vélemény?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 13:32
1/7 anonim válasza:
NEm értem, hogy mi a kérdés? HA tetszik, akkor miért ne? Nàlunk a hálószobaszekrény ajtaja tükrös, szerintem igen jó, mert öltözködéskor mindjárt meg tudod nézni, hogy minden rendben van-e rajtad.
Mi kifogást lehetne a tükör ellen mondani?
2/7 anonim válasza:
Szerintem tuti ötlet: a teret is növeli és hát a vágyakat is!
3/7 anonim válasza:
Mindenképp! Nekünk is van, nagy szekrényajtókon, sok előnye van :)
4/7 anonim válasza:
nekünk a 11 ajtós szekrény végig tükrös. jól néz ki, de takarítani nem egy álom, de nem is túl megerőltető. elég nagy így is a szoba, de ha kisebb lenen, akkor a teret is feldobná rendesen. ha újra kéne kezdeni akkor is tükrüset csináltatnék
van olyan, aki az ágy alá teszi lefordítva valami babona miatt, de ezekben nem igazán hiszek
5/7 anonim válasza:
Hát az nagyon praktikus, ha a tükör az ágy alatt van, lefordítva. Így tuti betölti majd a funkcióját. Miért is nem gondoltam ere korábban....
:) :) :)
6/7 anonim válasza:
Ha kicsi a szoba, mindenképpen jó ötlet, de szerintem nagy szobában is jól mutat. Én is szeretnék majd tükrös részt a hálószobába, hogy szekrényajtó vagy fal, az mindegy.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de talán a Feng-shui szerint nem jó. Nekünk is van ennek ellenére egy szekrényajtón tükör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!