Rossz vagy jó ha szobánkban van tükör?
Figyelt kérdés
Nem lenne baj, hogy mindennap nézzük "magunkat" akárhogyan is nézünk ki? Eddig sose volt tükör a szobámba de most lesz, nem is kicsi..2010. júl. 30. 11:03
1/8 anonim válasza:
a nagy tükör tágabbnak mutatja a szobát ami hasznos ha a szoba kicsi.
3/8 anonim válasza:
Nem rossz, de ne aludj vele szembe, régen én is olvastam erről és azt mondtam, hogy hülyeség, de tényleg igaz, hogy nem alszol rendesen, és is csináltattam a szekrényemre (ággyal szembe) és utána nem aludtam ki magam, állítólag ilyenkor látod a lelked...én sem hiszek ezekben de ez tényleg igaz!
4/8 anonim válasza:
huu én nem tudnám elvilesni. Valamiért nagyon félek a tökörtől éjjel... o.O
6/8 anonim válasza:
Én mindig szerettem volna egy tükröt a szobámba, lehetőleg nagyot, hogy ne kelljen elcammogni a fürdőig minden felpróbált cuccnál, ha épp valahova készülök.
Szóval szerintem jó ötlet!
7/8 anonim válasza:
ha tetszel magadnak akkor nagyon praktikus, viszont ha nem szereted a külsőd akkor előbb-utóbb beleőrülsz és utálni fogod hogy ott van.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az a baj, hogy ezt kapom ajándékba, és nemtudtam, hogy tükrös lesz, kicsit tartok tőle, mivel az utolsó válaszolónak teljesen mértékben igaza van!:) De ma már lehet kapni, fa,fém minden szinű "tapétát" mivel lelehet takarni, és szerintem egy kicsit részt meghagyok:)
2010. júl. 31. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!