Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hátitáskát lehet mostni...

Hátitáskát lehet mostni mosógépben? Vannak rajta csatok, zippzárok, kemény hátlap.

Figyelt kérdés
És cipőt, bakancsot? Zsákban?

2015. nov. 2. 08:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az öblitö puhutja, lagyitja a hatizsakot. A hatizsak elveszti a jo allasat. En nem szoktam öblitövel mosni. A membranos, funkcios, dzsekiket sem.

Erdemes a hatizsakot -azutan miutan megszaradt - impregnalni. Ha, esö eri nem azik be.

En generell, minden olyan ruhat, ami kenyes, vagy most a hatizsak eseteben, ahol sok a csat, zipzar mosozsakba, vagy regi parnahuzatba mosom. Ez vedi a mosott ruhat a mosas közbeni surlodastol.

Nyugostan mosd gepbe, semmi baja nem lesz. 30°-ot kibir. En magasabb höfokon nem probaltam, de igy is tiszta lett.

2015. nov. 3. 07:06
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én igazából a mosógépet féltem, mert egy Budmil boltban is azt mondták, hogy nem szabad mosni mosógépben táskát, mert szétszedi a dobot egy idő után. Meg a bnőm anyukája is ezt mondja. De pl én anyukám meg mosott gépben táskát... Nehéz döntés.

2015. nov. 3. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze. Egy picit rázkódik a gép,de a táskának semmi baja nem lesz.
2015. nov. 13. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:

a gépnek lenne baja? ez furcsa. mégis mitől, ha kiforditva (vagy akár kifordítás nélkül) úgy cipzározod össze, hogy a cipzár fém fogantyúja belülre essen?

mi tudná úgy károsítani a fém dobot?

ez egy nagy butaság, egy cipzár van egy farmernadágon vagy egy kabáton vagy egy kardigánon is, azokon ráadásul úgy behúzni sem tudod, hogy eltűnjön. a táska többi része meg textil, mint bármi más. az meg mit számít egy fém dobnak, hogy valami pamut vagy gyapjú vagy műszálas?

2015. nov. 13. 17:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Annyit írtam hogy rázkódni fog egy picit és azt a szomszédok nem szeretik! :D
2015. nov. 13. 18:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Gondolom, azért káros a dobra, mert nagy a táska mérete és nem tud összepréselődni, mint a ruhák.
2015. nov. 14. 10:47
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem rázkódik minden egyes mosásnál.

nem olyan nagy egy táska, és hajlékony.

de kicsit túl van már bonyolítva ez a kérdés...

2015. nov. 14. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Oké akkor a lényeg hogy: IGEN lehet mosni! :D Tényleg már túlbonyolítjuk.
2015. nov. 14. 19:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Szeretek körbejárni egy adott témát minden oldalról, főleg egy mosógépnél. Köszi a válaszokat!
2015. nov. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!