Hátitáskát lehet mostni mosógépben? Vannak rajta csatok, zippzárok, kemény hátlap.
Az öblitö puhutja, lagyitja a hatizsakot. A hatizsak elveszti a jo allasat. En nem szoktam öblitövel mosni. A membranos, funkcios, dzsekiket sem.
Erdemes a hatizsakot -azutan miutan megszaradt - impregnalni. Ha, esö eri nem azik be.
En generell, minden olyan ruhat, ami kenyes, vagy most a hatizsak eseteben, ahol sok a csat, zipzar mosozsakba, vagy regi parnahuzatba mosom. Ez vedi a mosott ruhat a mosas közbeni surlodastol.
Nyugostan mosd gepbe, semmi baja nem lesz. 30°-ot kibir. En magasabb höfokon nem probaltam, de igy is tiszta lett.
Köszönöm a válaszokat!
Én igazából a mosógépet féltem, mert egy Budmil boltban is azt mondták, hogy nem szabad mosni mosógépben táskát, mert szétszedi a dobot egy idő után. Meg a bnőm anyukája is ezt mondja. De pl én anyukám meg mosott gépben táskát... Nehéz döntés.
a gépnek lenne baja? ez furcsa. mégis mitől, ha kiforditva (vagy akár kifordítás nélkül) úgy cipzározod össze, hogy a cipzár fém fogantyúja belülre essen?
mi tudná úgy károsítani a fém dobot?
ez egy nagy butaság, egy cipzár van egy farmernadágon vagy egy kabáton vagy egy kardigánon is, azokon ráadásul úgy behúzni sem tudod, hogy eltűnjön. a táska többi része meg textil, mint bármi más. az meg mit számít egy fém dobnak, hogy valami pamut vagy gyapjú vagy műszálas?
nekem rázkódik minden egyes mosásnál.
nem olyan nagy egy táska, és hajlékony.
de kicsit túl van már bonyolítva ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!