Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ismeri valaki a Mozo céget?...

Ismeri valaki a Mozo céget? Mennyire strapabíró termékei vannak? Megér-e 15. 000Ft-ot egy hátlap?

Figyelt kérdés

[link]

Adott egy Microsoft Lumia 950 XL telefon.

Mivel már herótom van a műanyag szerű puha valamitől gondoltam nézzek hozzá egy bőr hátlapot. Megér-e ennyit egy ilyen? Nem akarom, hogy 15.000Ft-ért megveszem és szétmegy 1 hónap után.

Nem akarom válaszokba azt látni mit érdekel 15.000Ft egy közel kb. 250.000Ft-os mobil melett mivel azt ajándékba válaszhattuk egy szolgáltatótól...

2015. okt. 26. 11:50
 1/1 anonim válasza:
Bemutatókat néztem róla én is, és engem is érdekelne a hátlap egyébként. Te honnan rendelnéd? A cég oldaláról? Úgy hallottam egyébként hogy elég jó minőség.
2016. jan. 26. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!