Hátitáskát lehet mostni mosógépben? Vannak rajta csatok, zippzárok, kemény hátlap.
miért kellene beáztatni és kefével dörzsölni ősember módjára, mikor erre való a mosógép?
ha nem érted ezt a fajta kényelmet, akkor a ruhákat is kézzel mosod?
mert a farmernadrágod gépben mosása is egyértelműen csak kényelmi megoldás, hisz kézzel is meg lehetne oldani!
semmi baja nem lesz a táskának és a cipőnek.
ha katon a hátulja, az sem baj, egyáltalán nem lesz neki "annyi". nem egyszer mostam már gépben.
kifordítod, összehúzod a cipzárt, így a fém részek belül lesznek, de kapnak annyi vizet és mosószert, hogy mindkét oldal tiszta legyen , és a fémek sem érnek a dobhoz. mi baja lenne? egy nadrágon meg kabáton is van cipzár meg szegecsek.
sportcipőt is többször mostam már, köze nincs ahhoz, mint amikor körömkefével vagy szivaccsal megsúrolod. ég és föld a különbség. bakancsot nem mernék, de a sportcipő más.
ja, a táskára visszatérve, nem baj, ha karton, mert annyi varrás van a hátukon, az merevíti, a karton nem fog elszakadni vagy szétmállani, mert sok réteg, és sok a varrás, ami nem engedi, hogy elcsússzon. megpuhul, de majd visszaszárad.
Jelentem: lehet!
A múlt hét végén voltam otthon,és a hatalmas hátizsákom kapott vagy 3~4 dl jó,friss főzésű törkölypáleszt.
Alig bírtam belerakni a 6kg-s elöltöltősbe,de sikerült...40 fokon,50 perces programon mostam ki-jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!