Van valakinek tapasztalata az "inox"háztartási gépekkel kapcsolatban?
Szerintem szebb az inox, ha tiszta, de SOHASEM tiszta!
Ez a probléma, nekünk is inox van és minden meglátszik rajta. Ha sok időd van suvickolni, csak akkor vegyél.
Nekem a hűtőm és a sütőm inox, de nagyon meg vagyok velük elégedve. Igaz, a családot rá kellett szoktatnom, hogy a fogantyúkat használják és ne tenyérrel csukják az ajtót, de a kezdeti nehézségek után már jól megy. Ujjnyommenteset vettünk mi is, ezen lényegesen kevesebb szennyeződés hagy nyomot, azt pedig én ablaktisztítóval és papírtörlővel seperc alatt letörlöm csík és cseppmentesen.
A főzőlapom gáz+üveg, mindenki óvott, hogy a gázrózsák miatt nehéz lesz az üveget tisztán tartani (mindennap főzök) és ugyanúgy bekarcosodik, mint sokaknál az üveg elektromos lap. Én csak mosogatószerrel ill. üvegkerámia tisztítószerrel (aldiban kb.300 ft) és puha szivaccsal tisztítom, ha kész, ablaktisztítóval eltüntetem a csíkokat és nem hogy nem karcos, de mindig csillog az üveg.
Szerintem nyugodtan válassz olyan konyhagépet, amilyenre vágysz (inox, üvegkerámia, stb.), de az csak jó minőségű (az inox pl. ujjnyommentes) legyen. A boltban nyugodtan tenyerelj rá a felületekre és teszteld az ujjnyommentességet :=)!
Inox a sütőm, a mosogatógépem és a páraelszívóm is. Nagyon szép, ha rendszeresen (értsd minden használat, kinyitás-becsukás) után lepucolod speckó inox spray-el. Nekem a sima szappanos víz nem jött be, totál csíkos lett az egész :(
A konyhabútorom cseresznye színű, amellett nagyon jól mutat az inox :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!