Mi a véleményetek a Hansmark TG10 takarítógépről? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Pozitívumok:
1. Nagy szívóerejű gép. Szőnyegtisztításkor a kispriccelt víznek több mint 90 % -át visszaszívja, majdnem száraz a szőnyeg utána.
2. A 6 literes mosófolyadék tartály igazán előnyös, nem kell sűrűn a fürdőszobába rohangálni utánpótlásért. Persze 8 v. 10 L még jobb lenne, de szerintem ennél kisebbet nem érdemes venni, mert csak bosszankodsz vele.
3. Porszívóként is átlag feletti. A Praktikerben lehet kapni olyan vászon porzsákot, ami minimális átalakítással jó a géphez, így nem jelent gondot a papírporzsák beszerzés és költség sem.
4. Új gépre 2 év teljes körű garancia van.
Negatívumok:
1.A gép a hirdetésekben szereplő sárga-fekete színben gyakorlatilag nem létezik, pedig ez néz ki legjobban.
2. A szívószár pisztoly részénél vizes munkánál van egy kis csöpörgés, a szívás-erősség szabályzó tolókája miatt. Ez egy kis szigetelőszalaggal orvosolható.
3. A szívószár és a csatlakozások meglehetősen puritán kivitelezésűek (minden műanyag) ,igaz jól működnek, -legalábbis egy darabig.
Az enyém törtfehér-sárga színű és fordított színelrendezésű, vagyis a tartály sárga, a burkolat fehér. Az interneten rendeltem egy debreceni cégtől és mikor kicsomagoltam akkor láttam, hogy nem olyan mint a képeken. Majdnem visszaküldtem, de aztán megbocsátottam neki. Utána láttam a szombathelyi Metro-ban is van, de azok is mind ilyen színűek.
A nyomógomb azért ragad be, mert gyenge a kapcsolóban lévő rugó. Szét kell szedni és egy alkalmas méretűt, de erősebbet beletenni,(-na ilyet nem könnyű találni!) vagy egy plusz rugót a másikba beletekerni. Ezenkívül nem árt a billentyű mozgását is lekorlátozni, hogy ne tudd olyan mélyre benyomni. Persze csak annyira, hogy az még ne befolyásolja a spriccelést. Úgy tűnik az egész gépnek ez a leggyengébb része, meg a szívószár, ami kezd meggörbülni. -Szóval akkor jó barkácsolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!