Jogosan csinálja ezt az anyám ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Naponta felmossa a padlót a szobában, konyhában és a folyosón, és olyankor elvárja hogy mindenki maradjon a seggén és ne menjen rá amíg vizes. Ha meg valaki rámegy elkezd ordibálni meg nyavajogni össze-vissza hogy ő minek dolgozik, semmibe van véve a munkája. Pedig nincs, csak ha egyszerűen ha ki kell mennem a konyhába, vagy ki akarok éppen menni a házból, csak ki fogok menni és nem fogom megvárni amíg az a rohadt padló megszárad. Főleg ha már elindultam mert nem vettem észre a dolgot, nem fogok emiatt visszafordulni. Amúgy se értem minek minden egyes áldott nap felmosni, elég lenne felsöpörni.2015. okt. 5. 17:32
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy most tényleg ennyire alkalmazkodni kéne az anyám akaratához?
2015. okt. 5. 17:33
2/11 A kérdező kommentje:
*csak ha egyszerűen ki kell mennem....
ott túl sok lett a "ha"
2015. okt. 5. 17:34
3/11 anonim válasza:
Oké, nálunk a kutya ls cica indul meg felmosásnál, mintrha direkt csinálnák..:) Én nem szoktam zokon venni csak arra gondolok, ez ilyen murphy törvénye. Én úgy gondolom, anyukád ebben éli ki magát, neki kb azok a hagyományos női szerepek lehetnek, hogy ő feleség, anya, és főz-mos, takarít. Nyilván ha ezek jelentik a sikerélményt, nehezen is kezeli ha hiba csúszik a rendszerbe.. Koránál fogva nem kell megváltoztatni, nem is igazán menne, de jó tanulság h te majd máshogy csináld.
4/11 anonim válasza:
Jogosan csinálja. Ha rámész, akkor feleslegesen dolgozott.
Nem hiszem, hogy olyan hosszú ideig száradna fel a padló, hogy azt ne lehetne kivárni. Kb. 5 perc.
5/11 anonim válasza:
Kabe 10 perc meg megszarad.
Ugyanabban az idoben mos fel mindennap? Mert akkor hozza lehet szokni. Amugy ez jo dolog, van olyan haztartas, ahol nem is takaritanak...
6/11 anonim válasza:
Kamu, de ha mégsem akkor nagyon hülyegyerek vagy.
7/11 anonim válasza:
Akár meg is köszönheted neki, hogy takarít... Tényleg max. 5 percről van szó, amíg felszárad.
Az egyik válaszadó megjegyzéséhez, hogy nála a kutya, macska járkálja össze. A macskám megtanulta, hogy nem szabad, addig ül a lábtörlőn és vár. :)
8/11 anonim válasza:
Mit meg nem adnék, ha anyám naponta segítene felmosni a padlót.
9/11 anonim válasza:
hehe, én vagyok a kutya-cicás- nálunk túl nagy arc a cicó, ha egész nap henyél is, arra az 5 perc száradási időre tuti megjelenik...grrrr, dehát ezért szeretjük, már hiányozna :))))
10/11 anonim válasza:
Jogosan csinálja, nehogy már 10 percre ne tudj a fenekeden ülni... Én is gyűlőlöm, ha összejárkálják a víz miatt a papucson lévő apró koszok kb. sarat hagynak... akkor mi a fenének mostam fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!