Kezdhetem elölről a mosást?
Nem tudom, hol járt az eszem, de bepakoltam a ruhákat, és elfelejtettem bármit is beleönteni a mosógépbe :D
Most sima vízzel megy a program. Megállítani nem lehet.
Esélytelen, hogy esetleg maradt az előzőből benne egy kis mosószer és kimossa? :D
Mondjuk én nem mosógéppel, hanem mosogatógéppel jártam így egyszer. Amikor mentem kinyitni, mert lejárt és sípolt, akkor a fölötte lévő konyhapulton találtam a kikészített (de bele nem tett) mosogatószer tablettát.
Legnagyobb meglepetésemre makulátlan tányérokat és poharakat vettem ki (mondjuk zsíros edény eleve nem volt berakva).
Azóta, ha nincs zsíros edény berakva, csak tányér meg pohár és evőeszköz, akkor csak féladag mosogatószert adagolok, mert tisztán a forró víz is gyönyörűre elmosogatja :-)
Ilyen esetben mindig újra mostam.
Tisztának tiszta lett mindig, de engem zavart a tudat, hogy mégsem tökéletes... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!