Mennyit kérnél el idegentől egy adag mosásért, ha a saját mosószereddel, öblítőddel mosol neki?
Beleborítani én nem tudnám, mert elöltöltős, és nem felültöltős.
Szerintem ez gyakoribb típus. Szóval mindenképp meg kell fogni a szennyest, és ha mosol, akkor saját tapasztalatodból is tudnod kell, hogy néha bizony meg kell fogni a sz*ros gatyát is, meg a büdös izzadt ingeket, mert úgy esik, hogy pont az van a kupac szélén. Vagy csipesszel dobálod be?
Meg nem ritka, hogy a kupacból bepakolás közben a kisebbek kihullanak. Jellemzően a zoknik és fehérneműk. Ha te még mindig ott tartasz, hogy ez nem munka, és a szomszéd vonalkódos gatyáit mosod, meg a zoknijait, amik megállnak a saját lábukon, akkor tedd ezt 125 ft-ért.
Sajnos sokszor elkerülhetetlen a kézzel mosás, nincs egyetlen kényes, selyem, gyöngyös, strasszos, alkalmi ruhád sem?
Én mindössze 2 felsőmet mosom kézzel. Azok nem nehezek.
De van egy olyan óriási ágytakarónk, ami nem fér be a gépbe, és csak kádban lehet kiáztatni. Na azt kiemelni nem semmi.
Szerintem hiába veszekszünk, ezek szerint én végzek háziMUNKÁT (talán nem véletlenül nevezik így), te meg nem. De lehet te jártál jobban, mert mindez neked nem munka.
Én főzök, te meg csak bedobod az edénybe az összetevőket és kész.
Én rendet rakok, te meg csak odadobod a helyére, ami oda való, és hopp, már kész is.
Én elmegyek bevásárolni, te meg csak belesöpröd a kosárba ami kell, és hipp-hopp, már kész is!
Ez mind nem munka, nem fárasztó, á dehogy!
Hiszen "csak ennyi, és kész!"
"Én főzök, te meg csak bedobod az edénybe az összetevőket és kész.
Én rendet rakok, te meg csak odadobod a helyére, ami oda való, és hopp, már kész is.
Én elmegyek bevásárolni, te meg csak belesöpröd a kosárba ami kell, és hipp-hopp, már kész is!
Ez mind nem munka, nem fárasztó, á dehogy!
Hiszen "csak ennyi, és kész!"
Tegyük hozzá, hogy nálunk minderre a férjem is képes, tehát ennek csak a felét csinálom :), attól, hogy te egy lusta disznóhoz mentél hozzá és szeretsz mártírkodni, nem ez a normális!
Egyébként bevásárolni online szoktunk és van robotporszívó! A dolgokat pedig nem kell a helyére tenni, mert vagyunk annyira igényesek és rendszeretőek, hogy nem szétdobáljuk őket, hanem eleve a helyekre rakjuk.
A te bajod, ha nálatok ez nem így megy, de ettől még nekem nem muszáj sajnálni téged a butaságodért...
Szó sincs sajnálkozásról, meg lusta disznóról sem. Nem tudom, honnan vetted, mivel én sehol nem írtam.
De ha nem én csinálom, hanem a párom, számomra az is munka.
Olyan meg nincs, hogy valahol soha nem kell rendet rakni. Persze, jól hangzik Csak nem hiszem el.
Arról sincs szó, hogy mártírkodnék. Nagyon magas lovon ülsz.
A házimunka hozzátartozik az élethez, de attól még MUNKA. Idő, fáradság, energia.
Általában pont az ilyeneknél szutykos minden, akik ennyire állítják, hogy náluk a padlóról is lehet enni. Így névtelenül a legkönnyebb tökéletes háziasszonynak kiadni magad, csak amit írsz, az max. a filmekben van így, ebből arra lehet következtetni, hogy kb. soha nem vezettél rendes háztartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!