Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Aki minden nap mos, (mosógéppe...

Aki minden nap mos, (mosógéppel), akár több adagot is, annak hogyan, miből jön össze egy adag mosás?

Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy "minden nap három mosást tesz fel".

2015. ápr. 2. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, itt családi szinten sem jön össze annyi. De ismerősök közt akad ilyen.

Van egy kissé kattant, aki minden nap kimos minden ágyneműt, függönyt, törölközőt, stb...

Meg volt lakótársam csinálta, hogy kb mindent színárnyalatok szerint mosott, ha türkizkék csak egy bugyi meg két zokni volt, akkor azt mosta, utána a világoskék pólót egy darab törölközővel, és így tovább. Sokan nem tudnak mosni és részadagokat mosnak - ami egyébként a mosógépnek se tesz jót hosszú távon.

Vagy mini mosógépe van. :D Abból én is össze tudok hozni majdnem ennyit. Oké, ahol kisgyerek van, ott többet kell mosni, de azért minden nap 3? Egészségére. :D

2015. ápr. 2. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
anyám is naponta most, nem pakolja tele a gépet mert akkor nem centrifugál ki
2015. ápr. 2. 23:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Nálam is két gyerek van, de nem jön össze egy nap több teljes mosás. Fél adagra valót is szoktam. Ágyneműt hetente. Törülközőnk sok van, azt is egy hétig használjuk.

Nekem sosincs tele a szennyesem.

Ha betegség miatt nincs erőm mosni, később bepótolom, na akkor Pillanatok alatt megtelik, olyankor én is többször mosok. :)

2015. ápr. 3. 07:02
 4/5 mi a fene ***** válasza:
Szerintem pocsékolás hetente ágyneműt mosni. Kivéve, ha baleset érte, és azt lehet a törülközőkkel együtt is.
2015. ápr. 19. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Hatan vagyunk,két szülő,két idős nagyszülő,két gyerek. Naponta összejön egy adag, van,hogy nem jön össze,de olyan is,hogy kettővel kell kimosni. A legtöbb a gyerekek ruháiból szokott lenni :)
2015. ápr. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!