Mivel pucoljátok az olajfestékkel kezelt tömör ajtókat?
Figyelt kérdés
Én amikor letisztítom, a végén tiszta vizes ruhával áttörlöm, de ennek a nyoma csíkosan látszik.
Egyébként nagyon régi ajtóim vannak, kb. 40 évesek. Nincs pénzem kicserélni őket, csupán tisztítani szeretném szépen.
2010. márc. 7. 11:02
1/3 anonim válasza:
Én általában Domestossal nagytakarításkor. A többi alkalmakkor ecetes tisztítószert használok.
2/3 anonim válasza:
Szia! nekem a domestostól mattak lettek a falépcsőim, a parketta és a festett ajtók is. aztán rájöttem az olcsó samponos le és felmosásra, és csillogó minden.persze ezek nem is hót mocskosak, de a sampon nagyon jó zsíroldó.
a járólapot nekem is muszáj hatékonyabb szerrel fölmosni
a 3 ciccem miatt.
szóval a lt-es olcsó sampon is nagyon megfelel takarításhoz.
üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom a sampont, remélem, nálam is beválik.
2010. márc. 9. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!