Le lehet-e festeni lazúrral az ablakokat, ha már volt olajfestékkel festve?
szia!
Mi 2 éve építkeztünk. a festőkkel lefestettük a beltéri ajtóinkat fehérre, és amikor elkészültünk vele akkor gondoltuk meg hogy mégis inkább faszínűt szeretnénk. A festők is mondták hogy semmi akadálya egyszerűen rá kell festeni a fehér zománcfestékre szíes páccal vagy lazurral. Mi geszetnye színűre festettük. Való igaz át kellett festeni kb 4 x is de nekünk látszik az erezete is. De azt is el kell mondanom hogy ez sokkal sérülékenyebb mintha rögtön páccal festettük volna, leütődött egy helyen mert neki toltunk valamit és fehér lett egy kicsi pontban. Egyébként szép is, jó is, szeretjük!
Én már kromofágoztam anyukáméknál....hát azt nem ajánlom borzalmas meló rengetegszer rá kell vinni hogy mindenhol leoldja apró darabokba rajta marad csiszolhatod 100x mire szép lesz
akkor inkább már az én megoldásom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!