Mosni öblítő nélkül?
Eldöntöttem, hogy mellőzöm az öblítőt, mert egyszerűen nem találok jó illatot, meg csak megszokásból használtam. Nem szeretnék se ecetezni, semmi ilyet.
Valaki mos csak simán? Semmi öblítő, semmi más?
Milyenek a ruhák?
Az öblítö teljesen fölösleges.
Viszont az ecetet csak javasolni tudnom: egyrészt sokkal lágyabbak leszne a ruhák, mert a vízben lévö meszet eltávolítja, a géped sem meszesedik el, az ecet igen erös szagtalanító, erös fertötlenítöszer - szóval a ruháknak, a gépnek és a börösnek si csak jót tesz.
Ha nem öntesz bele sokat, illetve a géped rendesen öblít, akkor nem marad semmi szaga.
kivitelezhető amit akarsz. Egy régebbi mosógép tesztben, sok gép teljesen eltávolította a mosószert az öblítéssel(öblítő nélkül, csak vízzel), és szinte semmi, vagy csak nagyon minimális volt a visszamaradt mosószermaradék.
Sok gépen van extra öblítés is, amit szükség esetén rá lehet nyomni a mosásra.
6.7.: Köszi :)) van extra öblítős gombom is, akkor azt rárakom, hogy biztos ne legyen gond.
Már nem tudom ki irta, hogy nem igaz, hogy nem tetszik egyik öblítő se...pedig így van, mindegyiknek műillata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!