Mosószóda mire való?
Csak mosószódával is kitűnően lehet mosni. Minden mosópor hatóanyag mosószóda. Csak illatosítják és keverik valamivel.
Én mindent mosószódával mosok, mosópor helyett.
Én is mosószódával mosok, plusz mosódió. Ecettel és mosóparfümmel öblítek. Folteltávolítás folttisztítósó és mosószappan, ha kell. Én nagyon meg vagyok elégedve velük.
Sötétekhez folyékony mosódiót használok, egyébként a világos szinesekhez kiváló. Sötétekhez is jó a mosószóda, csak kevesebbet tegyyél bele, én azért használok mosódiót, mert volt, hogy többe tettem bele, és egy picit az egyik ruhának kivette egy foltban a szinét, így tutibb a dolog. Ez csak az én figyelmetlenségem volt.:)
Hát, hogy MINDEN mosószer hatóanyaga a mosószóda lenne, az tévedés. De a fehér pamutokat és vásznakat egészen jól lehet mosószódával, vagy mosószóda tartalmú mosószerrel mosni.
Kényes, finom, színes textíliákhoz, gyapjúhoz és selyemhez egyáltalán nem ajánlott, mert tönkreteszi ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!