Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit csináljak a lejárt/megunt...

Mit csináljak a lejárt/megunt testápolókkal, samponokkal stb?

Figyelt kérdés
Le lehet ezeket adni valahol? Nem igazán szeretném a kukába dobni őket, mert szerintem ezek is bizonyos veszélyes hulladékok, nem?
2010. febr. 28. 10:26
 1/6 anonim válasza:
69%
öntsd ki őket a wcébe vagy lefolyóba mosd ki a dobozt és azt pedig vidd el a szelektiv hulladékgyüjtőbe!
2010. febr. 28. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A nem lejárt hanem meguntakat odaadhatod valamelyik ismerősödnek, én pl mindig örültem, ha az unokanővérem nekem adta a körömlakkjait, ami neki nem volt olyan előnyös.

Igen, ez is bizonyos veszélyes hulladék, de ennél sokkal veszélyesebbeket is simán eldobsz... Ettől függetlenül az első hasznos választ adott ilyen szempontból.

2010. febr. 28. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Add oda a hajléktalanoknak. Neked nem kerül semmibe, ők meg sosem jutnának hozzá másképp.
2010. febr. 28. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
samponos vízzel remekül lehet ablaküveget lemosni.
2010. febr. 28. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ha minden kötél szakad, tedd ki a kuka mellé egy nyitott dobozba, és a hajléktalanok örömmel elviszik.
2010. febr. 28. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Először biztos a barátnők lesznek, aztán a hajléktalanok... ;) Nekem eszembe sem jutott volna.
2010. febr. 28. 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!