Mit csináljak a lejárt/megunt testápolókkal, samponokkal stb?
Figyelt kérdés
Le lehet ezeket adni valahol? Nem igazán szeretném a kukába dobni őket, mert szerintem ezek is bizonyos veszélyes hulladékok, nem?2010. febr. 28. 10:26
1/6 anonim válasza:
öntsd ki őket a wcébe vagy lefolyóba mosd ki a dobozt és azt pedig vidd el a szelektiv hulladékgyüjtőbe!
2/6 anonim válasza:
A nem lejárt hanem meguntakat odaadhatod valamelyik ismerősödnek, én pl mindig örültem, ha az unokanővérem nekem adta a körömlakkjait, ami neki nem volt olyan előnyös.
Igen, ez is bizonyos veszélyes hulladék, de ennél sokkal veszélyesebbeket is simán eldobsz... Ettől függetlenül az első hasznos választ adott ilyen szempontból.
3/6 anonim válasza:
Add oda a hajléktalanoknak. Neked nem kerül semmibe, ők meg sosem jutnának hozzá másképp.
4/6 anonim válasza:
samponos vízzel remekül lehet ablaküveget lemosni.
5/6 anonim válasza:
ha minden kötél szakad, tedd ki a kuka mellé egy nyitott dobozba, és a hajléktalanok örömmel elviszik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Először biztos a barátnők lesznek, aztán a hajléktalanok... ;) Nekem eszembe sem jutott volna.
2010. febr. 28. 10:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!